Política de privacitat

1. Introducció

Gràcies per visitar el lloc web de Mirador de Can Pi. Ens prenem seriosament la privadesa dels nostres clients i estem compromesos a protegir la vostra informació personal. Aquesta política de privadesa té com a objectiu explicar com recopilem, utilitzem i protegim la vostra informació personal quan visiteu el nostre lloc web, feu una reserva o interactueu amb nosaltres d'altres maneres. En utilitzar els nostres serveis, accepteu les pràctiques descrites en aquesta política.

2. Informació que Recopilem

Informació de contacte, com ara nom, adreça de correu electrònic i número de telèfon, quan feu una reserva o us poseu en contacte amb nosaltres a través del lloc web.

Dades demogràfiques, com ara ubicació, preferències d'idioma i preferències de menjar, que ens ajuden a proporcionar-vos un servei personalitzat.

Informació de pagament, com ara detalls de targeta de crèdit, quan feu una reserva en línia a través del nostre lloc web. Tingueu en compte que no emmagatzemem informació de targeta de crèdit; utilitzem serveis de pagament segurs de tercers.

Dades de registre i navegació, incloent adreça IP, tipus de navegador, sistema operatiu, pàgines visitades i la data i hora de la vostra visita.

3. Ús de la Informació

Utilitzem la informació recopilada per als següents fins:

Processar reserves i pagaments.

Personalitzar la vostra experiència al restaurant.

Enviar correus electrònics de confirmació de reserva i recordatoris.

Millorar el nostre lloc web i serveis.

Comunicar-nos amb vosaltres sobre esdeveniments especials, ofertes i actualitzacions.

4. Compartir Informació

No compartim la vostra informació personal amb tercers, excepte en les següents circumstàncies:

Amb proveïdors de serveis de confiança que ens ajuden a operar el lloc web i proporcionar serveis, com ara processadors de pagament i sistemes de reserves.

Quan sigui requerit per la llei o per una ordre judicial.

En cas de venda o transferència d'actius del restaurant, en què cas la informació del client podria ser un dels actius transferits.

5. Seguretat de Dades

Prendre'm mesures de seguretat per protegir la vostra informació personal i garantir-ne la confidencialitat. Utilitzem estàndards de la indústria i tecnologies de seguretat per protegir la informació contra l'accés no autoritzat, la divulgació o la destrucció.

6. Els Vostres Drets de Privadesa

Podeu sol·licitar accés, correcció o eliminació de la vostra informació personal en qualsevol moment. També podeu optar per no rebre comunicacions de màrqueting de la nostra part.

7. Canvis en aquesta Política

Ens reservem el dret d'actualitzar aquesta política de privadesa en qualsevol moment. Us recomanem que reviseu periòdicament aquesta pàgina per estar al corrent de qualsevol canvi.

8. Contacte

Si teniu preguntes o preocupacions sobre aquesta política de privadesa o sobre com gestionem la vostra informació personal, contacteu-nos a info@miradorcanpi.es o 660346423.

Data de l'última actualització: 27/09/2023.