com arribar

El Mirador de Can Pi està ubicat dins el paratge natural protegit de les Gavarres, un respir d'aire pur a un pas de la ciutat de Girona.

aventurer

Un camí d'aventura

Recomanem seguir les indicacions de l'App Waze.

Les indicacions del Google maps no sempre són del tot correctes. En cas d'utilitzar Google Maps confirmar que passa per La Vall de Sant Daniel, segueix pel camí de Sant Miquel (pista forestal n°8) fins arribar a l'indicador del restaurant a la pujada que bifurca cap a l'esquerra. A partir d'aquí deixar de seguir Google Maps i a 200m després de la pujada emporlanada es troba el restaurant.

Disculpeu les molèsties.

Camí per la vall de Sant Daniel

Aquest és el camí més habitual, seguint la pista forestal nº 8, començant des del convent de monges de Sant Daniel (punt B), continua per la font del ferro tot seguint el camí del castell de Sant Miquel.

​Seguir la pista forestal nº 8 fins a trobar la indicació "Mirador de Can Pi" (punt C, al peu de la pujada de ciment que es troba a mà esquerra). Seguir la pujada i a 100m creuar la N-II per sota, seguidament es troba el restaurant.

Camí per Montjuic

Partint des del centre d'examinació de trànsit (punt A), baixar en direcció Campdorà i entrar pel 2n camí de terra a la dreta (punt B). Seguir recte pel camí de terra (direcció Sant Miquel) fins trobar els indicadors del restaurant o també la pista forestal "enllaç nº 9". Passant el camí pel lateral de la N-II (punt C), seguidament creuar la nacional per sota i a 100m, seguint la senyalització de Can Pi, es troba el restaurant.